Es publica la diligència dels acords de la Comissió de Valoració d'aquest procés selectiu [11.07.22]
La Comissió de Valoració es va reunir en sessió extraordinària el 06.07.22.
-
Notificacions anteriors
-
Marc de treball del personal formador
-
Bases del procés selectiu
-
Annexos a la CONV02/22
-
Sol·licituds de participació
Notificacions anteriors
- [29.06.22] D’acord amb les bases de la convocatòria, la Comissió de Valoració reunida en sessió de 28 de juny, ha acordat aprovar i fer pública la informació següent:
- S’admet la renúncia de l’aspirant 466749*** i passa a la fase 3 del procés selectiu (curs de formació personal formador) el candidat 435296***
-
Es publiquen les qualificacions de la simulació docent i entrevista personal. Convocatòria al Curs de formació de formadors [23.06.22]
- D’acord amb el punt 3.6.3 de les bases de la convocatòria, un cop superades les fases 1 i 2, es farà la suma de les diferents puntuacions un cop ponderades i s’ordenaran als aspirants de major a menor nota sempre que aquesta superi el 6,00 com a nota global.
- Passen a la següent fase selectiva corresponent al curs de formació de formadors els aspirants que tinguin la millor nota, amb la valoració dels mèrits aportats, d’acord amb el nombre de necessitats formatives convocades per a cada especialitat.
- Les persones que ja són formadores resten exemptes de fer el curs de formació de formadors.
- A l’Institut es pot arribar en cotxe o en tren (RENFE, línia C3, estació Parets del Vallès). Qui vingui en cotxe ha d’accedir al recinte per l’entrada del cos de guàrdia situada a l’àrea del tir, on està situat l’aparcament de l’alumnat. Està prohibit aparcar en cap altre lloc del recinte
-
Es publiquen les qualificacions de la 2a part de la prova sobre obertura de portes [14.06.2022]
-
D’acord amb les bases del procés selectiu, es convoquen a la simulació docent i l'entrevista personal els aspirants que han superat la primera fase per ordre de puntuació
- L'aspirant que ja és formador/a resta exempt de fer la simulació docent i l’entrevista personal.
- L'aspirant que vulgui acreditar mèrits, d’acord amb l'apartat quart de l’annex 1 de les bases, ha d’enviar la documentació abans del 20 de juny a formadors.ispc@gencat.cat
- Cada aspirant admès a la simulació docent i l’entrevista personal s’ha de presentar el dia i a l'hora assignats; no s’admeten canvis.
- Cal identificar-se amb un document oficial d’acreditació (DNI, NIE, passaport o carnet de conduir).
- A l’Institut es pot arribar amb cotxe o amb tren (RENFE, línia C3, estació Parets del Vallès). Qui vingui amb cotxe ha d’accedir al recinte per l’entrada del cos de guàrdia del tir, on està situat l’aparcament de l’alumnat. Està prohibit aparcar en cap altre lloc del recinte.
-
- Es publiquen les qualificacions de la prova de l'especialitat d'ascensors [09.06.2022]
- D’acord amb les bases del procés selectiu, es convoquen a la simulació docent i l'entrevista personal els aspirants que han superat la primera fase per ordre de puntuació fins a cobrir el nombre de places convocades més un màxim del 50%
- L'aspirant que ja és formador/a resta exempt de fer la simulació docent i l’entrevista personal.
- L'aspirant que vulgui acreditar mèrits, d’acord amb l'apartat quart de l’annex 1 de les bases, han d’enviar la documentació abans del 19 de juny a: ispc@gencat.cat
- Cada aspirant admès a la simulació docent i l’entrevista personal s’ha de presentar en el dia i hora que té assignat; no s’admeten canvis.
- Cal identificar-se mitjançant un document oficial d’acreditació (DNI, NIE, passaport o carnet de conduir).
- A l’Institut es pot arribar en cotxe o en tren (RENFE, línia C3, estació Parets del Vallès). Qui vingui en cotxe ha d’accedir al recinte per l’entrada del cos de guàrdia situada a l’àrea del tir, on està situat l’aparcament de l’alumnat. Està prohibit aparcar en cap altre lloc del recinte
- Es publiquen les qualificacions de la 1a part de la prova de l'especialitat d'obertura de portes [03.06.2022]
- D’acord amb les bases de la convocatòria, passen a la segona part de la prova els aspirants que han superat la primera part i ocupen els 20 primers llocs
- La segona part de la prova d’especialitat es farà el 8 de juny, a les aules dels mòduls S (darrere l'edifici I)
- L'aspirant qualificat d'apte/convocat s’ha de presentar en l’horari que té assignat i que s'indica a la llista de qualificacions. No es permetran canvis.
- El dia de la prova cal portar EPI nivell 0 lleuger per a assistències tècniques (casc, guants; ulleres, botes i jaqueta forestals i roba de diari)
- Cal identificar-se mitjançant un document oficial d’acreditació (DNI, NIE, passaport o carnet de conduir)
- Es recomana als aspirants que portin avituallament, un llibre o similar en format paper, atès que hi haurà temps d’espera.
- A l’Institut es pot arribar en cotxe o en tren (RENFE, línia C3, estació Parets del Vallès). Qui vingui en cotxe ha d’accedir al recinte per l’entrada del cos de guàrdia situada a l’àrea del tir, on està situat l’aparcament de l’alumnat. Està prohibit aparcar en cap altre lloc del recinte.
- Es publica la llista definitiva d'admesos i exclosos d'aquest procés selectiu [31.05.2022]
- Es publica la llista provisional d'admesos i exclosos d'aquest procés selectiu [27.05.2022]
Modificat [28.06.2022]
Informació de la prova i temari
Informació i temari
Marc de treball del personal formador
1. Competències i funcions
El personal docent de l’EBPCC fonamentalment imparteix activitats formatives prèviament dissenyades en qualsevol modalitat (en línia, presencial o semipresencial) i de forma descentralitzada en el territori.
La funció bàsica de formador/a és impartir les sessions formatives designades i assistir a les sessions o cursos que estableixi l’ISPC amb la finalitat d’actualitzar, adquirir coneixements o unificar criteris i funcionament, per així garantir la qualitat de l’exercici de les seves tasques.
En el perfil de formador/a també són objecte de valoració les competències específiques i transversals següents.
1.1 Competències específiques
- Tècnica (domini de la matèria a impartir).
- Planificació docent: adequar les sessions formatives a les característiques i condicions de la formació, al perfil dels destinataris i a la realitat professional.
- Ús de mitjans i recursos didàctics: seleccionar, adaptar i utilitzar mitjans i recursos didàctics per al desenvolupament de continguts formatius.
- Impartició i transmissió de continguts formatius: desenvolupar la sessió utilitzant tècniques, estratègies i recursos didàctics.
1.2 Competències transversals
- Motivació i identificació amb l’organització: capacitat per orientar els interessos i comportaments propis cap als valors i els objectius de l’organització, mantenint alhora un comportament íntegre i ètic en el desenvolupament de la feina.
- Capacitat d’adaptació i treball en equip: capacitat per donar resposta i reajustar les prioritats, mantenint relacions laborals positives i treballant-hi de manera conjunta.
- Organització del treball i planificació: capacitat d’anticipar necessitats, definir metes realistes, establir prioritats i determinar accions amb la finalitat d'aconseguir objectius específics en el termini adequat, amb qualitat i utilitzant els recursos necessaris.
- Comunicació i gestió de conflictes: capacitat per entendre i escoltar, per transmetre idees i informació en totes les seves formes (verbal, no verbal, vocal i escrita), de manera que s'incrementi la comprensió i faciliti el diàleg amb els interlocutors, amb l'objectiu d'aconseguir més impacte.
- Autogestió i desenvolupament personal i professional: capacitat per gestionar les emocions i afrontar les situacions de tensió de forma adaptativa, manifestant alhora capacitat d’autocrítica i detecció de les àrees de millora.
2. Consideracions administratives i econòmiques
La condició de personal formador intern no modifica, en cap cas, la situació administrativa que es tingui en la unitat orgànica o administració en què s’estigui adscrit/a.
La condició de personal formador intern de l’EBPC serà reconeguda mitjançant una resolució de la Direcció de l’ISPC, la qual posarà fi al procés selectiu. Aquesta condició comporta per a la persona interessada la disponibilitat per a conciliar l'exercici de l’activitat docent o l’assistència a reunions de coordinació que es programin, alhora que permet que sigui designada com a docent en els cursos impartits a l’EBPC, d’acord amb les necessitats acadèmiques de la institució.
La contractació específica per a cada curs s'instrumenta mitjançant designació administrativa per a l’exercici de tasques docents, d’acord amb l’article 310 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l’ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.
Les col·laboracions específiques del personal formador intern es retribueixen d’acord amb els barems de retribucions aprovats pel Consell de Direcció de l'ISPC.
El personal formador intern està subjecte als límits de la legislació en matèria d'incompatibilitats d’empleats públics i, en aquest sentit, prèviament a l’inici de l’activitat es compromet a sol·licitar l'autorització corresponent de compatibilitat si es troba en algun dels supòsits en què sigui preceptiva. Perquè es pugui concedir la compatibilitat cal complir tots els requisits que estableix la normativa específica sobre les incompatibilitats i especialment la compatibilitat horària amb la tasca principal i els límits retributius.
Bases del procés selectiu
CONV02/2022
L'Escola de Bombers i Protecció Civil ha d'incorporar nou personal formador intern de dos àmbits de coneixement. Els requisits es detallen a les bases d'aquest procés selectiu:
- obertura de portes (annex 1)
- ascensors (annex 2)
1. Objecte
L'objecte d'aquest procés és seleccionar personal formador intern per tal de respondre a les necessitats formatives dels àmbits de coneixement següents:
- obertura de portes: 10 places
- ascensors: 10 places
De les 10 places de cada especialitat, 8 seran per a persones de nou accés a la tasca formativa i 2, per a personal formador d'altres àmbits de coneixement.
2. Requisits de l'aspirant
Per a participar en aquest procés selectiu, l'aspirant ha de reunir els requisits que s’especifiquen en els annexos 1 i 2, segons l'especialitat a què es presenti.
L'aspirant es pot presentar només i únicament a una especialitat. L’EBPC en comprovarà d’ofici aquest compliment. Les persones que s’inscriguin a més d’una especialitat quedaran excloses del procés de selecció.
L'aspirant que es presenti en aquest procés que ja sigui formador/a, cal que ho sigui només d’una especialitat i que, amb la suma de l’actual, en sigui de dues com a màxim. Es cas de superar dues especialitats n’haurà de renunciar a alguna d’elles.
3. Procés selectiu
La selecció es fonamenta en l'avaluació de les competències necessàries per a exercir de manera adequada la tasca formativa, d'acord amb les especificacions del marc de treball del personal formador intern.
El procés selectiu consta de tres fases selectives. Cal superar cada fase selectiva per poder passar a la següent. En cada fase es podrà limitar el nombre d’aspirants que la superen.
- fase 1: prova d’especialitat
- fase 2: simulació docent i entrevista personal
- fase 3: curs de formació de formadors
Prèviament a cada fase s'aportarà la informació addicional per a concretar i desenvolupar els aspectes que s'indiquen en aquest procés.
3.1 Fase 1: prova d’especialitat
3.1.1 Àmbit d'obertura de portes
La prova d'aquest àmbit de coneixement consta de dues parts.
a) Primera part
Examen tipus test sobre continguts relacionats amb l’àmbit. Les preguntes tenen 4 opcions de resposta i només n'hi ha una de correcta. El temari es troba a l'annex 1 d'aquesta convocatòria.
Aquesta prova es valora de 0 a 10 punts. Per a superar-la cal obtenir una puntuació de 6,00 o superior. Cada resposta errònia descomptarà una quarta part del valor d’una resposta correcta. Els aspirants que superin aquesta part s'ordenaran de més a menys puntuació, segons la nota obtinguda, i passaran a la segona part els que ocupin els 20 primers llocs. En cas d'empat en l’última posició, es resoldrà a favor de l'aspirant que hagi respost correctament més preguntes i en cas d’empat passaran tots els aspirants que estiguin en la mateixa posició.
b) Segona part
Consisteix en un exercici de destresa pràctica que es valorarà com a apte/no apte.
3.1.2 Àmbit d'ascensors
La prova de coneixement d'aquest àmbit consisteix en un examen tipus test sobre continguts relacionats amb l’àmbit. El temari es troba a l’annex 2 de la convocatòria. Les preguntes tenen 4 opcions de resposta i només n'hi ha una de correcta.
Aquesta prova es valora de 0 a 10 punts i cada resposta errònia descompta una quarta part del valor d’una resposta correcta. Per superar-la cal obtenir una puntuació de 6,00 o superior.
---------------
En global, la prova d'especialitat compta un 10% sobre la puntuació final del procés de selecció.
Els aspirants que la superin s'ordenaran de més a menys puntuació, segons la nota obtinguda, i passaran a la fase següent tantes persones com places convocades per especialitat més un 50% com a màxim. En cas d'empat en l’última posició, es resoldrà a favor de l'aspirant que hagi respost correctament més preguntes i en cas d’empat passaran tots els aspirants que estiguin en la mateixa posició.
L'aspirant que ja és personal formador de l'ISPC/EBPCC resta exempt/a de fer la simulació docent, l’entrevista i el curs de formació de formadors. Per cobrir les dues places reservades a personal formador, s’ordenaran els candidats de més a menys nota i passaran les dues millors notes. S’aplicaran els mateixos criteris descrits per als casos d’empat.
3.2 Fase 2: simulació docent i entrevista personal
L'aspirant que ja és personal formador de l'ISPC/EBPC està exempt/a de passar aquesta fase.
3.2.1 Simulació docent
Consisteix en una prova pràctica en què l’aspirant, en el temps estipulat, ha de desenvolupar oralment un tema escollit d’un temari preestablert davant d’una audiència d’un mínim de dues persones que actuen amb rol d’alumnes i atorguen la qualificació. En aquesta fase es valora fonamentalment la competència docent en la impartició i transmissió de continguts formatius (desenvolupament d’una sessió formativa; ús d’estratègies i tècniques didàctiques). També es valora la planificació de la sessió (adequació a les característiques i condicions de la sessió formativa, adequació al perfil de destinatari i a la realitat professional), l’ús de mitjans i recursos didàctics de l’aula (selecció, adaptació i ús dels mitjans i recursos didàctics per a la transmissió de continguts formatius). Així mateix, es verificarà la coherència tècnica dels continguts exposats.
Aquesta prova es valora de 0 a 10 punts. Cal obtenir una puntuació mínima de 6,00 per a superar-la. La simulació docent té un pes del 60% sobre la puntuació final del procés de selecció.
3.2.2 Entrevista personal
A l'entrevista es valoren les competències de motivació i expectatives, capacitat de treball en equip i flexibilitat, adaptació al canvi i tolerància a la pressió.
Aquesta prova es qualifica de 0 a 10 punts i cal obtenir una puntuació mínima de 6,00 per a superar-la. Té un pes del 30% sobre la puntuació final del procés de selecció.
3.2.3 Valoració i puntuacions
La Comissió de valoració designarà 1 pedagog/a i 1 psicòleg/òloga per avaluar la simulació docent i l'entrevista.
Un cop superades les fases anteriors, es farà la suma de les puntuacions un cop ponderades i s’ordenaran els aspirants de més a menys nota, sempre que aquesta superi el 6,00 com a nota global. Passaran a la fase següent (Curs de formació de formadors) els participants que tinguin la millor nota, d’acord amb el nombre de persones formadores necessàries de cada especialitat. En cas d'empat en l'última posició, es resoldrà a favor de l'aspirant que hagi obtingut la nota més alta a la simulació docent; si continua l’empat es resoldrà a favor de la que hagi obtingut la nota més alta a l'entrevista; si continua l’empat passaran totes les persones participants que estiguin en la mateixa posició, malgrat que es superi el nombre previst de persones formadores per a cada àmbit.
En cas que no es cobreixin les places destinades a personal formador de nou accés previstes en algun dels àmbits, s’afegiran a l’altre sempre que hi hagi participants que superin les fases del procés de selecció per cobrir-les.
3.3 Fase 3: curs de formació de formadors
Les persones que hagin superat les fases anteriors han de realitzar i superar un curs de formació de formadors de caràcter obligatori i eliminatori. L'aspirant que ja és personal formador de l'ISPC/EBPC està exempt/a de passar aquesta fase.
El curs té com a objectiu desenvolupar eines pedagògiques i comunicatives per a impartir sessions formatives i per a gestionar grups, i conèixer el marc en què el personal formador ha de desenvolupar les seves funcions.
Aquest curs combina sessions presencials i sessions de treball i aprenentatge en línia. La durada d’aquesta formació és d’un màxim de 50 hores lectives. Només les persones que obtinguin una qualificació d’apte superen aquesta fase i passen a formar part de l’equip de personal formador de l’ISPC.
4. Informació, calendari orientatiu i publicació de resultats
La previsió del calendari del procés, la llista de persones admeses i excloses, les especificacions i els resultats de cada fase, així com qualsevol informació o novetat, es publicaran per mitjà d'aquesta pàgina web.
El calendari és orientatiu i es pot modificar al llarg del procés per motius d’organització. En aquest cas els canvis es comunicaran en aquesta pàgina amb l’antelació suficient.
FASE DEL PROCÉS SELECTIU | DATA ORIENTATIVA |
Publicació de la convocatòria | 20/5/2022 |
Data límit de presentació d'instàncies | 25/5/2022 |
Publicació de Llista d’admesos i exclosos | 27/5/2022 |
Període de reclamacions de la Llista d’admesos i exclosos | 30/5/2022 |
Prova d’especialitat ascensors | 2/6/2022 |
Prova d’especialitat obertura de portes (1ª part) | 2/6/2022 |
Publicació de Llista de qualificacions de la 1ª part prova d’especialitat d'obertura de portes i data i horari de la 2ª part de la prova d'especialitat | 7/6/2022 |
Prova d’especialitat obertura de portes (2ª part) | 8/6/2022 |
Publicació de Llista de qualificacions de la prova d’especialitat i data de la simulació docent i entrevista | 9/6/2022 |
Període de reclamacions de qualificacions de la prova d’especialitat | 12/6/2022 |
Simulació docent i entrevista | del 14/06/2022 al 22/06/2022 |
Publicació de Llista amb les qualificacions de la simulació docent i entrevista i llista admesos al CFF | 23/6/2022 |
Període de reclamacions de qualificacions de la simulació docent i entrevista | fins 27/06/2022 |
Curs de formació de formadors (CFF) | Del 30/06/2022 al 28/07/2022 |
5. Comissió de valoració
La Comissió de valoració és l’òrgan responsable del procés selectiu i qui proposa a la Direcció de l’ISPC el nomenament del personal formador intern seleccionat.
La Comissió de valoració està formada per les persones següents:
- cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya (EBPC)
- cap del Servei de Formació en Riscos, Emergències i Protecció Civil
- cap de l’Àrea d’Instructors i de Continguts en Riscos, Emergències i Protecció Civil
- cap de la Secció de Suport de Formació de Bombers
- pedagoga de l'EBPC
- psicòloga de l'ISPC
- tècnica de la Secció de Suport de Formació de Bombers, que actuarà com a secretària
Per dur a terme la seva tasca, la Comissió compta amb el personal de suport que consideri necessari.
La Comissió farà públiques les seves decisions a través dels mitjans que s’han indicat a l'apartat 4.
6. Règim d'impugnacions i al·legacions
Contra la resolució definitiva de la directora de l’ISPC, les persones interessades podran interposar recurs d’alçada davant el conseller d’Interior en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la recepció d’aquesta resolució, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, sens perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s’estimi procedent.
Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de la Comissió de valoració, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'afer, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar recurs d'alçada davant l'òrgan que els ha dictat o davant el competent per resoldre'ls, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació o notificació, d'acord també amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015.
Contra els actes de tràmit de la Comissió de valoració no inclosos en el punt anterior, al llarg del procés selectiu, les persones participants poden formular-hi al·legacions. Ho han de fer dins del termini establert i a través de l’adreça de correu electrònic formacio.bombers.ispc@gencat.cat. A l’assumpte del correu cal indicar: CONV02/22. Es respondran per correu electrònic, no es farà presencialment. Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.
7. Nomenament de personal formador
Un cop verificat que les persones participants han presentat la documentació indicada i reuneixen els requisits i les condicions requerides, es farà l'adjudicació de les places segons les necessitats formatives que consten en el punt 1 d'aquestes bases (objecte), d'acord amb l'ordre de puntuació obtingut en el procés. La Comissió de valoració elevarà la proposta de persones participants per ser nomenades formadores a la directora de l’ISPC per tal que emeti la resolució corresponent i la notificació posterior.
8. Durada, renovació i revocació de la condició de personal formador intern
La durada de la condició de personal formador intern és de tres anys, prorrogable tàcitament per períodes anuals successius.
No obstant això, el nomenament com a personal formador es podrà revocar per Resolució de la Direcció de l’ISPC per alguna de les causes següents:
- per renúncia de la persona interessada, amb comunicació prèvia per escrit a l’EBPCC, que es podrà fer efectiva un cop complerts els compromisos de docència adquirits, tret de força major;
- en cas d’incompliment greu de les seves funcions o competències professionals. Així mateix, per causes justificades degudament o relacionades amb el nivell de qualitat de la formació impartida o la manca de seguiment del pla de formació existent, així com per no assistir regularment a les sessions a què sigui convocat per l’EBPCC;
- per impartir menys de 20 hores de docència en tres anys consecutius;
- per obtenir una qualificació significativament negativa en les enquestes de valoració de l’alumnat;
- per no comunicar els canvis de vinculació amb l’Administració.
Annexos a la CONV02/22
ANNEX 1. ÀMBIT D'OBERTURA DE PORTES
Places: 10 (8 per a personal no formador i 2 per a personal formador)
Podran optar a les dues places reservades per a personal formador les persones que ho siguin actualment i que en finalitzar el procés sumin un màxim de dues especialitats. En cas de superar aquest màxim, caldrà renunciar i disposar en darrer terme només de dues especialitats.
Requisits de l'aspirant
Estar en alguna de les situacions següents, en funció del cos a què pertanyi:
- bomber funcionari en situació operativa del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya amb un mínim de dos anys d’antiguitat;
- bomber de la Secció Activa del Cos de Bombers voluntaris i haver superat el Curs de formació bàsica per a bombers voluntaris, amb un mínim de dos anys d’antiguitat des de la data del seu nomenament;
- bomber funcionari en situació operativa de l’Ajuntament de Barcelona, amb un mínim de dos anys d’antiguitat.
Continguts de la prova d’especialitat
Accediu-hi a través de l'ISPC en xarxa: Temes sobre obertura de portes
Aquesta prova constarà de preguntes dels apunts i, atesa la confidencialitat dels continguts d’aquesta matèria, també dels coneixements apresos al Curs de formació bàsica per a bombers.
Mèrits
Es valoraran fins a 6,5 punts, amb 0,025 punts per hora, els cursos que versin sobre matèries relacionades amb l’àmbit d’obertura de portes, organitzats pel Gremi de Serrallers de Catalunya i/o centres homologats.
ANNEX 2. ÀMBIT D'ASCENSORS
Places: 10 (8 per a personal no formador i 2 per a personal formador)
Requisits de l'aspirant
Estar en alguna de les situacions següents, en funció del cos a què pertanyi:
- bomber funcionari en situació operativa del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya amb un mínim de dos anys d’antiguitat;
- bomber de la Secció Activa del Cos de Bombers Voluntaris i haver superat el Curs de formació bàsica per a bombers voluntaris, amb un mínim de dos anys d’antiguitat des de la data del seu nomenament;
- bomber funcionari en situació operativa de l’Ajuntament de Barcelona, amb un mínim de dos anys d’antiguitat.
Continguts de la prova d’especialitat
Accediu-hi a través de l'ISPC en xarxa: Temes sobre ascensors
Mèrits
Es valoraran fins a 6,5 punts, amb 0,025 punts per hora, els cursos que versin sobre matèries relacionades amb l’àmbit d’ascensors, organitzats pel Gremi d’Ascensors de Catalunya i/o centres homologats.
Sol·licituds de participació
Termini d'inscripció: 25 de maig de 2022, a les 23.59 h
La sol·licitud de participació es fa mitjançant el formulari en línia que hi ha en aquest apartat.
L'aspirant és responsable de la veracitat de les dades que faci constar en la sol·licitud, que són les que es tindran en compte per a l’admissió, sense perjudici de les comprovacions que la Comissió de valoració pugui fer en qualsevol moment. La inexactitud o falsedat pot comportar l'exclusió de la convocatòria en qualsevol moment.
Amb la sol·licitud, l'aspirant declara responsablement que:
- no està inclòs en cap dels supòsits d'incompatibilitat que determina la legislació vigent, o bé que sol·licitarà l'autorització de compatibilitat;
- té la capacitat funcional per acomplir les tasques definides en aquesta convocatòria,
- no està separat del servei de cap Administració pública ni inhabilitat per ocupar càrrecs i desenvolupar funcions públiques.
Protecció de dades de caràcter personal
La presentació de la sol·licitud de participació en aquest procés es considera un consentiment de la persona participant per al tractament de les seves dades de caràcter personal necessàries per a gestionar el procés.
En compliment de la normativa vigent, les dades que facilitin les persones participants en les seves sol·licituds, així com en d'altra documentació que puguin aportar i, si s'escau, les que es puguin generar com a conseqüència de participar en aquest procés, s'incorporaran al fitxer de tractament Selecció de personal docent, del qual és responsable l’ISPC.
Les dades personals i de domicili, telèfon i correu electrònic declarats en la sol·licitud de participació es consideren com les úniques vàlides a l'efecte de les notificacions. La veracitat d'aquestes dades és responsabilitat exclusiva de les persones participants, així com la corresponent comunicació a l'òrgan convocant de qualsevol canvi en aquestes dades.
Per a informació detallada sobre aquest tractament > Selecció de personal docent