• Imprimeix

S'inicia la 4a fase de l'estudi europeu RECPOL

Entre els professionals de policia que hi van participar com a aspirants en el CFBP 2010-11

14/03/2018 12:03
recpol

Durant els mesos de març i abril es durà a terme la fase 4 i última per als policies que van ser alumnes del Curs de formació bàsica 2010-2011

 

L’Escola de Policia de l'ISPC està desenvolupant el RECPOL, un estudi europeu, longitudinal i comparatiu, que fa un seguiment dels estudiants de policia al llarg del temps mitjançant la realització d’enquestes en diversos moments de la seva carrera.

Els participants en l’estudi quan eren aspirants a policia el curs 2010-2011 van respondre als qüestionaris de les fases 1 i 2 i, al començament de 2015, ja com a professionals en exercici, van respondre a la fase 3.

Ara se'ls convida a participar en la darrera fase mitjançant un correu electrònic, on trobaran el qüestionari en línia corresponent, que es triga uns 15-20 minuts a completar-lo.

Que el participant, voluntàriament, completi aquest qüestionari constitueix una contribució essencial ja que incrementarà el valor de l’estudi longitudinal i els resultats seran més representatius. És molt important obtenir la seva resposta perquè es tracta d’un estudi innovador en el camp de la seguretat que aportarà coneixements valuosos sobre la selecció, la formació i la carrera policial a Catalunya i a Europa.

Si hi ha antics alumnes que es vulguin afegir ara a l’estudi, ho poden comunicar a lvalles@gencat.cat

 

Confidencialitat i protecció de dades

Totes les dades recollides en els qüestionaris són tractades amb absoluta confidencialitat i només s’analitzaran les dades agregades.

L’estudi es du a terme d’acord amb les regulacions nacionals de protecció de dades: compta amb l’autorització de l’Agència Catalana de Protecció de Dades i segueix la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal.

 

Més informació >> RECPOL