• Imprimeix

Acte de presentació de la novel·la Wad-Ras, de Joan Miquel Capell

Dijous 24 de maig, a dos quarts de set de la tarda

24/05/2018 12:05
coberta llibre

Wad-Ras, l'obra guanyadora del IX Premi Crims de Tinta, es presentarà en un acte el dijous 24 de maig, a les 18.30 h, a l'aula polivalent de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (edifici I, Escola de Bombers i Protecció Civil).

 

Comptarem amb la presència de l'autor, Joan Miquel Capell, cap del Gabinet de Prevenció i Seguretat de la Diputació de Barcelona, i també amb Joan Carles Molinero, comissari del cos de Mossos d'Esquadra, que presentarà l'acte.

La novel·la Wad-Ras està basada en un cas real dels inicis de la investigació criminal a la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, on es plasma la realitat de les presons de dones a través de la mirada de dos joves agents que comencen la seva carrera com a policies.

El Premi Crims de Tinta va ser instituït l'any 2008 pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i s'atorga anualment a les novel·les de gènere negre, policíac o d’intriga escrites originalment en català. Actualment el premi l'organitza BCNegra en col·laboració amb RBA-La Magrana.

Novel·la guanyadora del IX Premi Crims de Tinta