• Imprimeix

Arrenca el projecte de recerca ISM-KA

International Security Management-Knowledge Alliance

21/03/2017 00:03
logo ismka
  • Finançat pel Programa Erasmus+ de la Comissió Europea
  • El 24 de gener el consorci de l'ISM-KA ha fet la reunió inicial del projecte a la Universitat Erasmus de Rotterdam
  • Té una durada prevista de tres anys: 2017-2019
 
L'Aliança de Coneixement per a la Gestió de la Seguretat Internacional (ISM-KA) té l'objectiu d'afrontar els últims reptes globals creant estructures i recursos sostenibles i concrets per a promoure col·laboracions internacionals en seguretat. A més, el projecte ISM-KA establirà formació, ensenyaments i compartició de coneixement per a desenvolupar i professionalitzar el lideratge, la innovació i l'expertesa operativa en el camp de la seguretat i les emergències internacionals.

Les tasques principals del projecte són: el lliurament d'un escaneig d'horitzó sobre amenaces de seguretat i desenvolupaments, una plataforma multiregistre de seguretat construïda al voltant d'un nou programa de màster per a experts de seguretat pública i privada, i alguns MOOC sobre una selecció de temes per abastar un públic més ampli.

El consorci d'ISM-KA està format per 9 institucions relacionades amb la gestió de la seguretat internacional, liderades per l'Erasmus University – Rotterdam School of Management (Holanda). La Junta Consultiva dóna suport als socis, que cobreix una cartera complementària d'accionistes i experts per ampliar l'abast internacional i de camp de l'ISM-KA.

La reunió d'arrencada ha estat una bona oportunitat per als membres del consorci per presentar-se i reforçar les relacions ja existents. Les tasques principals i objectius del projecte s'han analitzat a fons, s'ha perfilat una estratègia conjunta per a promoure una implicació contínua de tots els socis i assegurar la consecució dels objectius plantejats per l'ISM-KA.

 

Pàgina web del projecte