• Imprimeix

Calendaris de Bombers i de Mossos

L'ISPC comparteix el compromís i la solidaritat dels nostres cossos de seguretat i emergències

22/11/2017 11:11
mossos
bombers
  • El calendari de Mossos solidaris destina els fons aconseguits a a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC)

La vocació de servei, el compromís i la proximitat són valors corporatius que, alhora, són compartits per les persones que integren el cos de Mossos d'Esquadra. Juntament amb la gran implicació personal i la vocació solidària fan que la tasca de Mossos vagi més enllà del compliment de la seva missió com a cos policial.

Per a les escenes d'aquesta 5a edició del calendari s'han escollit 14 de les festes i tradicions populars catalanes més arrelades, atorgant el protagonisme al vincle entre mossos i persones afectades per l'Alzheimer i els seus familiars.

En les quatre primeres edicions d'aquest projecte s'ha recaptat més de 230.000€.

 

  • El calendari de Bombers amb Causa destina els fons aconseguits a finançar programes socials per a la infància en risc i per a la recerca en malalties infantils

La 7a edició d'aquest projecte ha aplegat nens i nenes, atesos a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el Parc Sanitari i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amb bombers de parcs d'arreu de Catalunya i amb una colla de fotògrafs voluntaris que s'han encarregat d'inmortalitzar les escenes. Enguany el calendari inclou consells de prevenció de riscos: cada mes inclou un consell de manera divertida, gràcies a la implicació dels bombers i els infants en fer de cada foto una instantània especial. 

A dia d'avui, Bombers amb Causa ha pogut recaptar més de 300.000€.

 

L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya vol fer ressò d'aquestes activitats altruistes dels cossos d'emergències i de seguretat del nostre país.

 

 

Planifiqueu-vos el 2018 amb solidaritat. Ja són a la venda!