• Imprimeix

L'Institut i les quatre diputacions signen convenis de col·laboració

Un dels objectius és apropar la formació al territori

02/12/2016 12:12
foto 2
foto 1

Avui s'ha formalitzat a l'ISPC la signatura d’aquests convenis amb representants de les quatre diputacions per tal que càrrecs públics, policies locals i personal d’emergències i de protecció civil rebin formació contínua

 

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha signat aquest matí convenis de col·laboració amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; els presidents de la Diputació de Girona, Pere Vila, i de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Josep M. Cruset. A l’acte de signatura també hi ha assistit la directora de l’ISPC, Anabel Marcos.

 

El conseller Jané ha destacat que un dels objectius és apropar les activitats formatives al territori i impartir els cursos en les seus territorials d’Interior o en les seus de les diferents diputacions per tal d’arribar a tothom i de donar les màximes facilitats. Els convenis permetran que els servidors públics locals tinguin més recursos formatius per aconseguir una bona resposta davant de qualsevol emergència.

 

L’ISPC assessorarà i aportarà l’experiència del seu catàleg de cursos i detectarà conjuntament amb les diferents diputacions les necessitats formatives i la determinació i concreció dels cursos a realitzar en els diferents ens locals. L'ISPC impartirà formació contínua a càrrecs públics locals, policies locals i personal d’emergències i de protecció civil.

 

Els convenis també preveuen impulsar publicacions conjuntes en matèries relacionades amb la seguretat que siguin d’interès per a les administracions locals i es constituirà una Comissió de seguiment formada per dos representants de cada part per tal de definir l’oferta formativa i fer seguiment de les actuacions conjuntes.